Op deze foto kan je een detail zien van enkele afwerkingsniveau's.
Mortex Sierpleisters Bekledingen - Bepleistering Specialist Vereeken Leuven Dendermonde

bvba Vereeken is gespecialiseerd in het deskundig aanbrengen van Mortex bekledingen.

Mortex is een multifunctionele cementpleister voor het bekleden van minerale oppervlakken (vloeren, muren, waterpartijen, werkbladen, enz.) Deze waterdichte coating op basis van cement en kalk kan gemengd worden met kleurpigment naar keuze. Mortex heeft een groot voordeel: het kan op bijna alle ondergronden toegepast worden: vloeren, muren, werktafels, meubels , enz. Dankzij de waterdichte eigenschappen kan Mortex probleemloos gebruikt worden voor stortbaden en zwembaden.
Mortex wordt in twee of drie lagen toegepast, afhankelijk van de decoratieve functie of waterdichtheid. De laatste laag zal 2 tot 3 mm dik zijn. Mortex is een eind- en sierlaag en moet dus toegepast worden op een sterke en vaste ondergrond.
Mortex-bekledingen komen het beste tot hun recht als accent-bepleistering. Dus geen volledige badkamers in Mortex maar wel bijvoorbeeld de douche muur of de wastafel. Vraag ons zeker bijkomende informatie of een offerte op maat.

Voor een Mortex-toepassing moet u een budget nemen van 120 EURO/m2 tot 140 EURO/m2 (prijs 2014). Duurder dan tegels, maar hou in de totaalkost rekening met het feit dat er geen Kerdimat nodig is noch dat de badkamermuren dienen gecementeerd te worden. Een pleisterafwerking voor de badkamermuren is voldoende. Hou je rekening met deze minprijzen dan komt Mortex in de buurt van de betere keramische tegel.

Mortex en pleisterwerk kunnen samen de basis vormen van een volledige badkamerrenovatie of keukenrenovatie. We bieden een totaalafwerking aan voor wie dit wenst, inclusief sanitaire toestellen die u uit het ruime gamma van Van Marcke kan kiezen. Afbraak, vernieuwen en installatie van sanitair en elektriciteit nemen we mee in de totaalaanpak.

 
Heeft u plannen om uw badkamer of keuken te renoveren?

Gebruik ons specifiek formulier om ons te contacteren om een offerte op te stellen voor uw project.

Klik hier voor het formulier.

Enkele Mortex toepassingen:

Klik op de foto"s om ze te vergroten en om zo een idee te krijgen over de textuur.